Fotografering

8. februar 2016

I mit arbejde skal der ofte tages produktbilleder af nye varer. Mange af varerne i avisen kan vi få fra leverandørerne, men ønsker vi andre vinkler eller specielle opsætninger, så tager vi dem selv. Jeg har bl.a. taget nedenstående produktbilleder.
De bliver efterfølgende billedebehandlet i Photoshop, hvorefter der lægges kurver på, så baggrunden forsvinder, når de skal bruges i InDesign

Toersleffs

vin

Buko

Barilla

Det er også nødvendigt at tage billeder inde i butikken af og til. Dette bruges f.eks. til opslag på facebook for at fortælle om nye varer, og af og til bliver billederne også brugt i tilbudsaviserne for at give en vis stemning eller for at vise butikkens udvalg. Det kan være en udfordring at få taget gode billeder i butikken, bl.a. fordi lyset ikke altid er det bedste, men simpelthen også for at undgå at få for mange kunder med på billederne. Jeg tager gerne billeder tidligt om morgenen, så undgår man det største rend af kunder.
Foto_3

Foto_4

Foto_5

Foto_2

Foto_1