Billedmanipulation

8. februar 2016

Jeg manipulerer ofte billeder i forbindelse med mit arbejde. Det er ofte produkter i forbindelse med produkter at der manipuleres, men jeg er også dygtig til at bruge Photoshop til at fremhæve og skjule de ting jeg ønsker i forbindelse med fotografering.

I forhold til produkter kan det f.eks. være som herunder, hvor dåsenmed Nikoline skal stå sammen med andre dåser. De andre dåser er alle leveret fra leverandøren og taget lige på, så man altså ikke kan se toppen. Det nye billede af en ny variant, leveres dog kun med et billede hvor man kan se toppen. Her har jeg så manipuleret billedet, så det fremstår som det til højre, som er taget lige på og derved passer det sammen med de andre produkter, der skal stå på siden.

Manipulation_Nikoline

Et andet eksempel er det som herunder, hvor der skal tages billeder af en pose med mandler. Først prøvede jeg at tage et billede af posen liggende ned, men dette resulterede i at selve posen fik en underlig form og fremstod ikke bedst egnet. Jeg valgte derfor at tage et billede af posen i oprejst tilstand – hvilket jeg dog hurtigt kunne konkludere fik posen til at se temmelig tom ud, idet mandlerne lagde sig i bunden. Her er der så igen manipuleret med billedet til højre, hvor jeg ganske enkelt har taget nogle af mandlerne fra posen, kopieret dem op i toppen og justeret frem og tilbage i Photoshop til jeg opnåede det ønskede resultat.

Manipulation_Atco